Yoğun Bakım Hemşireliği eğitim programı başvuruları başladı

Yoğun bakım hemşireliği eğitim programı başvuruları 7 Şubat tarihine kadar yapılacak.

Saglik Bakanligi Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafindan, yogun bakim hemsireligi sertifikali egitim programi duyurusu yayinlandi. TKHK internet adresinde yayinlanan duyuruya göre Samsun Özel Medibafra Hastanesinde yogun bakim hemsireligi sertifikali egitim programi yapilacak. Egitim programina basvurular 1 Subat ile 7 Subat 2017 tarihleri arasinda alinacak.

Samsun Özel Medibafra Hastanesi sertifikali egitim programi 27 Subat ile 7 Nisan 2017 tarihleri arasinda uygulanacak. Basvuruda bulunmak isteyen personelin basvuru formunu Samsun Özel Medibafra Hastanesine ulastirmasi gerekiyor. Basvuru formuna asagidaki baglantilari kullanarak ulasabilirsiniz. Bunun bir is ilani degil, hemsire saglik personeli için bir egitim duyurusu oldugunu yanlis anlasilmalara mahal vermemek adina belirtiriz.

Samsun Özel Medibafra Hastanesi yogun bakim hemsireligi sertifikali egitim programi basvurulari, TKHK'nin çerçevelerini belirledigi rehber uyarinca yapilacak. Buna göre basvuru yapacak personelin kendi kurumunu mutlaka bilgilendirmesi gerekiyor. Samsun Özel Medibafra sertifikali egitim programi için iletisim 0362 542 80 00/1010 numarali telefonlardan gerçeklestirilecek.

Basvuru rehberi için tiklayin
Diger ekler için tiklayin

Konular